Posebne pogodnosti brenda Innocent Diamond

Innocent Diamond tim nudi svojim klijentima ekskluzivne pogodnosti, uključujući izradu nakita po porudžbini, garanciju na nakit, doživotnu zamenu, besplatnu dostavu i povraćaj novca.

 Izrada nakita po porudžbini

S obzirom na to da se naš nakit ručno proizvodi u našoj radionici Beogradu, moguća je i izmena svih naših postojećih modela, kao i izrada nakita po Vašoj želji. Dovoljno je da dođete sa idejom, slikom ili crtežom, i mi ćemo izraditi komad nakita kakav ste zamislili! Prvi korak je konsultacija sa našim stručnim osobljem u jednoj od naših radnji, posle čega Vam u najkraćem roku šaljemo 3D model komada nakita koji želite. Posle potvrde, počinjemo sa izradom, i finalni proizvod dobijate za dve do četiri nedelje, u proseku. 

Garancija i održavanje

Innocent Diamond garantuje kvalitet svojih proizvoda. Ispravnost proizvoda se proverava od strane stručnog osoblja zaduženog za proveru kvaliteta i ispravnosti. 

Ukoliko bude dostavljena kompletna i originalna dokumentacija dobijena prilikom kupovine (fiskalni račun i sertifikat), sve greške nastale u procesu proizvodnje koje konstatuje naše stručno osoblje i koje prijavite u roku od jedne godine, biće besplatno otklonjene. Ukoliko to nije moguće obaviti u roku od 60 dana, predmet ćemo zameniti ili Vam vratiti novac. 

Radovi bilo kog drugog zlatara poništavaju garanciju.

Takođe, treba napomenuti da su predmeti od plemenitih metala osetljivi, te se shodno tome prema njima treba odnositi sa najvećom mogućom pažnjom!

Neki proizvodi su zbog specifičnosti izrade osetljiviji od drugih: šuplji nakit, presovani, izuzetno lagani nakit… Njima je potrebna dodatna doza pažnje prilikom upotrebe (ne savijati ih, ne spavati sa njima, ne izlagati ih udarcima, itd.).

Kvarovi nastali usled nepravilnog nošenja, udaraca, ogrebotina i kontakta sa hemikalijama, ne spadaju u fabričku grešku.

Doživotna zamena

Innocent Diamond ponosno nudi program ‘Doživotne Zamene’ za sve sertifikovane dijamante kupljene u jednoj od naših radnji, u slučaju da želite da promenite oblik ili veličinu dijamanta nakon kupovine ili ste spremni da nadogradite vaš dijamant na neki veći i skuplji.

• Vaš dijamant mora biti kupljen na nekom od Innocent Diamond ili Zlatara Stefanovć 1886 prodajnih mesta.

• Vaš dijamant mora biti u originalnom stanju sa originalnim sertifikatom.

• U slučaju da ste se odlučili za zamenu, dobićete kredit jednak 100% od prvobitne cene za
kupovinu novog dijamanta.

• Cena Vašeg novog dijamanta mora biti 1,5 puta veća od cene Vašeg originalnog dijamanta.

• Doživotna zamena se ne odnosi na troškove izrade novog komada nakita i ugradjivanja
kamena u isti.

Besplatna dostava

Innocent Diamond nudi online prodavnicu i besplatnu dostavu širom Srbije.

Online prodavnica je dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, uz email i telefonsku podršku.

Za isporuke van Srbije nas kontaktirate nas na office@innocentdiamond.rs ili broj telefona +381648087921 (dostupni smo i na Viber i Whatsapp aplikacijama).

Ukoliko Vam stigne pogrešna porudžbina, porudžbina oštećena prilikom dostave ili Vam se jednostavno ne
dopada, možete pokrenuti proces povratka nakita tako što ćete nas kontaktirati mejlom na
office@innocentdiamond.rs 7 dana nakon prijema nakita – pošiljke. Prihvatamo povraćaj nakita
14 dana od dana dostavljanja. Personalizovan ili graviran nakit ne može biti vraćen. Kupac
plaća samo taksu za povratnu pošiljku.

Povrat novca

Ukoliko Kupac odluči da želi da odustane od kupovine iz bilo kog razloga, to može učiniti u roku od 7 radnih dana od dana kupovine (14 dana u slučaju online kupovine). Za postupak refundacije plaćenog iznosa, nepohodno je da proizvod bude vraćen u originalnoj i neoštećenoj ambalaži i da sam proizvod bude nekorišćen i neoštećen (u istom stanju kao u trenutku kupovine). Pored toga, uz proizvod je neophodno priložiti kompletnu i originalnu dokumentaciju dobijenu prilikom kupovine (fiskalni račun, sertifikat), kao i ličnu kartu radi popunjavanja zakonom propisanog obrasca. 

Ako proizvodi ne ispunjavaju navedene uslove, osoblje neće biti u mogućnosti da izvrši povraćaj novca. 

Ukoliko su kupljeni proizvodi oštećeni, izrađeni po poružbini (npr. personalizovani komadi nakita), ili su modifikovani prema Vašim zahtevima (graviranje, promena veličine, promena kamena, itd.), odustajanje od kupovine nije mogućea

Close ✕

Cena

Tip Proizvoda

1