naša priča

Naša priča počinje daleke 1886. godine i traje kroz vekove zahvaljujući glavnoj inspiraciji – ljubavi prema juvelirstvu. Znanje, umeće i težnja ka majstorstvu ručne izrade nakita prenosili su se sa očeva na sinove i ćerke, dobijajući upečatljiv umetnički izraz kroz brend Stefanović 1886. Posvećenost i strast prema izradi nakita prenosile su se kroz pet generacija, dajući svakoj dar da iskustvom koje su dobile u nasleđe, oslika duh vremena u kome živi. Ideja za nastanak brenda Innocent Diamond je nastala iz uverenja porodice Stefanović da nakit
izuzetnog kvaliteta moze biti efikasan alat za veće društvene promene i siguran korak ka svetu u kome uz pomoć ljudskih izuma činimo svet lepšim i boljim mestom za život. Osnovan 2020. godine, Innocent Diamond je prvi brend na teritoriji Balkana koji proizvodi dijamantski nakit etičkog i ekološkog porekla.

Naša vizija i misija su da budemo deo transparentnije, održivije i saosećajnije industrije nakita.Radimo na tome da doprinesemo svetu u kome je ekološka svest razvijena, nauka radi za dobrobit ljudi i svi imaju jednaku šansu da ispune svoje potencijale i ostvare ličnu sreću. Naši dijamanti su hemijski, fizički i optički identicni dijamantima koji potiču iz rudnika i verujemo da predstavljaju vrhunac ljudskog dostignuća: posredstvom nauke i tehnologije stvaramo prelepi simbol čiste ljubavi, i nudimo vam nakit koji košta manje – i vas i planetu na kojoj živimo.

Najveći pokloni se daju i primaju od srca, a najbolji pratilac čistih dijamanata su iskrene emocije.
Jer, dijamanti su vredni, ali iskrene veze su neprocenjive. Zbog toga vam od srca poručujemo:
hodajte ponosno, darujte radosno i u svemu što radite…

Iskreno zablistajte

Pozivamo vas da pročitate više o tome šta su naša misija, vizija i vrednosti, saznate koje su
posebne pogodnosti koje nudimo, istražite naše unikatne kolekcije, naučite više o našoj ponudi
custom-made nakita, ili se direktno obratite Innocent Diamond timu ako imate bilo kakva pitanja.